Εκδρομές

Πασχαλινές Εξορμήσεις

Φίλοι των εκδρομών σε αυτή την ανάρτηση δεν θα αναφέρουμε κάποιο συγκεκριμένο προορισμό. Η περίοδος της Μεγάλης Εβδομάδας αλλά και η Διακαινήσιμος Εβδομάδα που ακολουθεί μετά την ανάσταση είναι περίοδος που βρίσκει αρκετούς μακριά από το κλεινόν άστυ είτε στις πατρογονικές εστίες ή στα εξοχικά είτε σε άλλους προορισμούς. 
Όσοι έχετε την ευκαιρία λοιπόν να βρεθείτε εκτός των τειχών μην μείνετε μόνο εντός των καθιερωμένων επισκέψεων ή μεταφέρεστε από καρέκλα σε καρέκλα στα διάφορα καφενεία του προορισμού σας. 
 Καλό είναι να περπατήσετε να ανακαλύψετε να χαρείτε την φύση του τόπου που βρίσκεστε. Παρατηρήστε τυχόν αλλαγές, θαυμάστε με πόση ομορφιά ντύνεται η φύση την άνοιξη και αντλήστε δύναμη για τη ζωή. Ακόμα και εκεί που οι άνθρωποι έχουμε βάλει το χέρι μας καταστρεπτικά θα δείτε ότι υπάρχουν μικρά όμορφα σημεία.
 Εκτός από τις εξορμήσεις, κατά τη Μ. Εβδομάδα η συμμετοχή μας στις ακολουθίες είναι ωφέλιμη από όλες τις πλευρές. Ο συνδιασμός εξορμήσεων και ακολουθιών ή το αντίστροφο μας βοηθά να καταλάβουμε το νόημα τόσο της ζωής όσο και του Πάσχα. 
Ας αφήσουμε, όσο μπορούμε, κατα μέρος τα περι κρίσης και ας οπλιστούμε με δύναμη και αγάπη για τον συνάνθρωπο μέσα από αυτή τη μεγάλη γιορτή της χριστιανοσύνης που το διδάσκει απλόχερα. 

Καλή Ανάσταση!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μονές Αττικής

Ραφήνα

Αττική

Ελπίδα

Μονές Πελοποννήσου

Πάρνηθα

Παραλίες Αττικής

ΚΑΣΤΡΑ

Τυχαία Επιλογή από τα καλύτερα Ελληνικά Κάστρα

get this widget