Φθινοπωρινές Εξορμήσεις

  Φίλοι των εκδρομών το φθινόπωρο είναι μια όμορφη εποχή με πλούσια χρώματα τόσο στις πόλεις πολύ περισσότερο όμως στην ύπαιθρο. Είναι λοιπόν ευκαιρία να αξιοποιηθούν οι ευκαιρίες που δίνονται στον καθένα και να αδράξει την ευκαιρία με σκοπό να γνωρίσει τις ομορφιές της Ελλάδας σε μια τόσο ιδιαίτερη εποχή. Τα χρώματα σε τόνους πορτοκαλί και κίτρινου συνδέονται αρμονικά με το καφέ και το πράσινο και δίνουν μια άλλη αίσθηση στην οπτική του ταξιδιώτη. Η Ελλάδα είναι μια χώρα που απλόχερα προσφέρει τέτοιες ομορφιές και καλεί τους εκδρομείς να τις απολαύσουν.

Λουτρά Υπάτης
Μια όμορφη λουτρόπολη που εκτός της λουτροθεραπείας και του υπέροχου πάρκου είναι υπόδειγμα ρυμοτομίας αλλά αποτελεί εφαλτήριο για όμορφες περιηγήσεις σε φαράγγια δάση και άλλα όμορφα μνημεία φυσικού κάλλους.

Τιθορέα
Όμορφο ζωντανό χωριό με ιδιαίτερες εκκλησίες υπολείμματα κάστρου αλλά και περιπατητικές διαδρομές στα μονοπάτια των αγωνιστών του "21. Η διαμονή και η εστίαση είναι απλά υπέροχες.


Αγόριανη
Επτάλοφος όπως είναι το νέο όνομα του χωριού είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να γνωρίσει κάποιος τις καλά κρυμμένες ομορφιές του Παρνασσού. Η καλή θέση του χωριού, ο καταρράκτης αλλά και η εγγύτητα με γνωστά χειμερινά παραθεριστικά χωριά της χώρας συνθέτουν τα πλεονεκτήματα του.

Γεράκι Λακωνίας
Ένα όμορφο καλοδιατηρημένο χωριό με πολλά αρχοντικά και ακόμα περισσότερες εκκλησίες από την βυζαντινή εποχή σας περιμένει να το ανακαλύψετε. Το μεγάλο του όμως πλεονέκτημα είναι η καστροπολιτεία του που είναι πλέον μετά την συντήρηση εφάμιλλη του Μυστρά.

Κοσμάς Κυνουρίας
Πάνω στον Πάρνωνα ένα μικρό αλλά πανέμορφο χωριό με έντονα τα χρώματα της φύσης. Η περίοδος μάλιστα συγκομιδής των καστάνων φέρνει αρκετό κόσμο που έρχεται για το σκοπό αυτό αλλά και για να χαρεί το υπέροχο δάσος.

Λεβίδι
Συγκοινωνιακός κόμβος της Αρκαδίας με πολλά αρχοντικά που μπορεί να σταθεί ορμητήριο για εξορμήσεις τόσο στα γνωστά όσο και άγνωστα χωριά της. Πολλές επιλογές διαμονής αλλά και εστίασης.

Δήμητρα

Μικρό αλλά όμορφο χωριό με πετρόχτιστα σπίτια για τους λάτρεις της ησυχίας και της πεζοπορίας μέσα στα δασικά μονοπάτια ακόμα και δίπλα στο Λούσιο.

Κύμη
Οι εναλλαγές του τοπίου η πλούσια ιστορία αλλά και ο πλούτος που διέθετε είναι εμφανέστατα στο ταξίδι προς το μπαλκόνι του Αιγαίου.

Τρίκαλα
Ο Ληθαίος ποταμός το ρολόι αλά και το κάστρο είναι μερικά μόνο από αυτά που μπορεί κανείς να επισκεφθεί στην πόλη. Όσο για φαγητό και διασκέδαση το Βαρούσι έχει να σας δώσει λύσεις.

Σέρρες

Από τις μεγαλύτερες πόλεις της Μακεδονίας με κρυμμένα μυστικά, πλούσια ιστορία, φυσικές ομορφιές αλλά και καλή κουζίνα.

Οι προτάσεις είναι αρκετές εκτός όμως από αυτές μπορείτε να ανακαλύψετε και άλλες όμορφες γωνιές της Ελλάδας!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μονές Αττικής

Ραφήνα

Αττική

Ελπίδα

Μονές Πελοποννήσου

Πάρνηθα

Παραλίες Αττικής

ΚΑΣΤΡΑ

Τυχαία Επιλογή από τα καλύτερα Ελληνικά Κάστρα

get this widget